Balıkesir Üniversitesi İmzalı Yeni Bir Uluslararası Yayın

Balıkesir Üniversitesi (BAÜN) Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Arzu Tuna’nın da içerisinde yer aldığı akademisyenlerin imzasını taşıyan akademik çalışma,  uluslararası dergi sıralamalarında en üst dilimlerden olan Q2 ölçeğindeki “Disaster Medicine and Public Health” dergisinde yayınlandı.

BAÜN Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü akademisyenlerinden Prof. Dr. Arzu Tuna ile Gazi Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi İsmet Çelebi ve Sağlık Bilimleri Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Cüneyt Çalışkan tarafından ortaya koyulan “Evaluation of Incoming Messages to WhatsApp Communication Network Created by Volunteersin Major Disasters: The Case of Turkey Earthquake” başlıklı çalışma, “Disaster Medicine and Public Health” dergisinin Nisan 2024 sayısında yayınlandı.

Makale bağlantı adresi:

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

© 2023 Balıkesir Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı & Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü