BAÜN ve Altıeylül BİLSEM Çocuk Koroları 23 Nisan’da BAÜN’de Sahne Aldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Balıkesir Üniversitesi Necatibey Eğitim Fakültesi, Balıkesir Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi ve Altıeylül Bilim ve Sanat Merkezi iş birliğinde Çocuk Koroları Konseri düzenlendi.

Şehit Öğretmen Aybüke Yalçın Konferans salonunda, Balıkesir Üniversitesi Çocuk Korosu ile Altıeylül Bilim ve Sanat Merkezi Çocuk Korosunun sahne aldığı etkinliğe; Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Doğdubay, Necatibey Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Aydın, Altıeylül BİLSEM Müdür V. Hilal Karakış, Şehit Prof. Dr. İlhan Varank BİLSEM Müdürü Turgut Kıvanç, akademik ve idari personel ile öğrenci velileri katıldı.

Koro şefliklerini Araş. Gör. Zülal Karakuş ve Araş. Gör. Orkun Karakuş’un yaptığı Balıkesir Üniversitesi Çocuk Korosu ile koro şefliğini Ayça Erkılıç ve piyano eşliğini Özgür Agansoy’un yaptığı Altıeylül Bilim ve Sanat Merkezi Çocuk Korosunun hazırladığı ve beğeniyle izlenen konser, teşekkür belgesi ve çiçek takdim programı ile sona erdi